غذاهای ایرانی هم دارای تنوع بالایی است و هم طعم بسیار عالی دارد که این موضوع باعث شده از محبوبیت بالایی برخوردار باشد می توان از این محبوبیت استفاده کرد و یک رستوران صنعتی راه اندازی کرد البته که باید تجربیات و مهارت های کافی را در این زمینه داشت اما می توان این ها را در مرور زمان نیز به دست آورد.

برای آغاز شما باید به یک سری از نکات توجه کنید مثلا این که چه مقدار غذا بپزید که برای اغاز کار مناسب باشد و یا از چه راهی شغل خود را تبلیغ کنید البته این موارد به مرور زمان حل می شود.

اجاق خورشت پز ۳ شعله

همان طور که می دانید وجود یک اجاق گاز یکی از اساسی ترین مسائل است که باید رعایت شود بدون وجود این وسیله هیچ آشپزی صورت نمی گیرد و عملا آشپزخانه ی شما ناقص است از این رو که این وسیله از اهمیت بالایی برخوردار است در نتیجه شما باید در هنگام تهیه این وسیله دقت کافی را داشته باشید تا بتوانید بهترین وسیله را انتخاب کنید یکی از انواع اجاق گازها اجاق خورشت پز ۳ شعله است که با آن می توانید هر چیزی را که در نظر دارید طبخ کنید این وسیله کم جا بوده که همین نکته باعث می شود بتوان از آن در آشپزخانه های تازه تاسیس و کوچک نیز استفاده کرد.

منقل ذغالی ۶۰ سانتی

اگر قصد راه اندازی یک رستوران اصیل ایرانی را دارید کباب ها را هیچ گاه از منوی خود حذف نکنید زیرا این غذا یکی از محبوب ترین ها است برای تهیه کباب شما به یک منقل ذغالی ۶۰ سانتی هستید البته این وسیله برای رستوران های تازه کار مناسب بوده و هم چنین می توان از آن برای مصارف خانگی نیز استفاده کرد علاوه بر کباب شما می توانید انواع خوراکی ها مانند بلال و یا بادمجان را نیز بر روی آن کباب کنید.

کباب پز گازی استیل ۴۰ سانتی

برای تهیه یک کباب در محیط هایی مانند خانه و یا ویلا شما می توانید کباب پز گازی استیل ۴۰ سانتی را تهیه کنید این وسیله به گونه ای طراحی شده که روغن کباب ها به بیرون نریزد و محیط را آلوده نکند هم چنین با فضای کوچکی که در بر می گیرد برای استفاده در محیط های کوچک نیز مناسب است .